طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه کباب بختیاری در تابه,تهیه کباب بختیاری در تابه,کباب بختیاری در تابه,اموزش طرز تهیه کباب بختیاری در تابه,

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه اموزش اشپزی

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

مواد لازم :

 روغن برای سرخ کردن3 ق غ

 پیاز خلالی خرد کرده2 عدد متوسط

 فیله گوساله خلالی خرد کرده300 گرم

 سینه مرغ مکعبی خرد کرده300 گرم

قارچ ورقه ای خرد کرده100 گرم

نمک و فلفلبه میزان لازم

مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز)1 ق چ

زعفران حل کردهیک دوم ق غ

فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده1 عدد

پیاز و جعفری خرد کردهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.

 

قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب دارد و خیلی ها دوست ندارند.

 

کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی توانید بکنید.

 

 

 

 


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

تبلیغات

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد