اموزش طرز تهیه سوگی

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,اموزش طرز تهیه سوگی,طرز تهیه سوگی,

آموزش طرز تهیه سوگی

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

اموزش طرز تهیه سوگی

اموزش طرز تهیه سوگی

اموزش طرز تهیه سوگی

آماده سازی : 90 دقیقه   

پخت : 20 دقیقه   

مناسب برای : جشن تولد 

 

مواد لازم جهت تهیه سوگی برای 6 نفر :

 تخم مرغ5 عدد

 آرد 1 و 1/4 پیمانه

 شیر 1 پیمانه

خامه 1 قاشق غذا خوری

روغن مایع2 قاشق غذا خوری

زعفران حل شده1 قاشق چای خوری

 

مواد سس گوشتی سوگی:

در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.

 

پنیر پیتزا 300 گرم

 جعفری خرد شده5 قاشق غذا خوری

زرشک2 قاشق غذا خوری

 آویشنبه مقدار لازم

 

طرز تهیه کرپ در سوگی ( 18 عدد ):

تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت 2 دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود . تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.

 

سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با 3 لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد