آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

آموزش انواع ترشیجات,طرز تهیه انواع غذاها,آموزش آشپزی,آشپزی,آموزش,همه چیز در مورد آشپزی,آشپزی آموزش,آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی,طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی,اموزش مارمالاد سیب کاراملی,

آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن می‎بخشد.   نکته‎ای برای منجمد کردن مارمالاد : مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد : تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ می‎دهد و تیره می‎شود.   مناسب برای: 96 نفر هر نفر: 1 قاشق سوپ خوری مقدار به دست آمده : 6 شیشه‌ی مربای…

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن می‎بخشد.

 

نکته‎ای برای منجمد کردن مارمالاد :

مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :

تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ می‎دهد و تیره می‎شود.

 

مناسب برای: 96 نفر

هر نفر: 1 قاشق سوپ خوری

مقدار به دست آمده : 6 شیشه‌ی مربای نیم لیتری

زمان آماده‎سازی: 45 دقیقه

زمان پخت: 2 ساعت

زمان به عمل آمدن مارمالاد: 5 دقیقه

 

مواد لازم :

 سیب 2 کیلو

 آب سیب 3 پیمانه

 شکرقهوه ای1/2 و1 پیمانه

 شکر1/2 پیمانه

آب لیمو2 قاشق سوپ خوری

پودر دارچین1/2 قاشق چای‎خوری

 

طرز تهیه :

1 - سیب ها را به چهار قسمت برش زده، هسته‌ها و قسمت سفت وسط آن را خارج کنید.

در یک قابلمه‎ 8 الی 10 لیتری گود سیب‌ها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین 30 الی 35 دقیقه یا تا هنگامی که سیب‎ها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.

 

2 - مخلوط حاصل را با مخلوط کن یا دستی هم بزنید. هسته‌ها و پوست‎های باقی‎مانده را جدا نمایید. مقدار حاصله 7 و ½ لیوان خواهد بود که باید آن را به قابلمه برای ادامه‎ پخت برگردانید.

 

3 - شکر قهوه‎ای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای 90 الی 105 دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.

 

4 - مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشه‌های مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه‎ ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.

 

5 - شیشه‎های پر‎شده از مربا را در قابلمه‎ها‎یی که از قبل با آب جوش پر شده‌اند به مدت 5 دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشه‎های مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند. 

 

هنگامی پخته شدن مارمالاد میوه به پایان می‎رسد که به اندازه‌ی کافی غلیظ شده باشد.

 

 

 

 


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد