خوراک کوفته‌ریزه با پاستا ( غذایی ایتالیایی )

آموزش آشپزی,آموزش پخت غذا,آموزش طرز تهیه غذا,آموزش پخت انواع غذاها,آموزش طرز تهیه انواع غذا ها,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش غذا درست کردن,آشپزی,طرز تهیه غذا ها ایرانی,سایت آموزش اشپزی,آموزش های آشپزی,خوراک کوفته‌ریزه با پاستا ( غذایی ایتالیایی ),خوراک کوفته‌ریزه با پاستا,طرز تهیه خوراک کوفته‌ریزه با پاستا ( غذایی ایتالیایی ),طرز تهیه خوراک کوفته‌ریزه با پاستا,

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا ( غذایی ایتالیایی ) خوراک کوفته‌ریزه با پاستامعمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق داردالبته این روزها

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا ( غذایی ایتالیایی )

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا ( غذایی ایتالیایی )

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا ( غذایی ایتالیایی )

خوراک کوفته‌ریزه با پاستامعمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد
البته این روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده می‌کنند. ولی این بار غذای پیشنهادی ما واقعا ایتالیایی است و از تالیاتلی یا همان پاستای نواری به همراه کوفته‌ریزه خوراکی خوشمزه تهیه می‌شود که دستور پخت آن در زیر آمده است.
مواد لازم برای ۴ نفر:

 گوشت چرخ‌کرده  ۴۵۰ گرم
پیاز بزرگ یک عدد
سیر (له‌شده یا رنده‌شده) یک حبه
جعفری تازه (خردشده) ۵۰ گرم یا یک پیمانه
تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود) یک عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ‌خوری
پنیر پارمسان رنده شده ۶۰ میلی‌لیتر یا ۴ قاشق سوپ‌خوری
تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکش‌شده ۲ پیمانه
خمیر تازه داخل نان فانتزی یک پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم

توضیح: پاستا به خمیر سفتی گفته می‌شود که در فرم‌های مختلف در انواع و اقسام غذاها به‌خصوص از نوع ایتالیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در ضمن این خمیر با توجه به شکل و فرم آن به زبان ایتالیایی نامگذاری شده است. به‌عنوان مثال خمیر نواری را تالیاتلی (tagliatelle) می‌نامند.
مواد لازم برای سس:

 پیاز (ریز خرد شود)  یک عدد
گوجه‌فرنگی (ریز خرد شود) ۴۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی ۵ قاشق سوپ‌خوری
پودر آویشن یا پودر ارگانو یک قاشق چای‌خوری
فلفل سبز (ترجیحا تند باشد) ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
گوشت چرخ‌کرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
با این میزان مواد، ۲۰ عدد کوفته‌ریزه آماده می‌شود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفته‌ریزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفته‌ها را حین سرخ شدن، مرتب هم‌بزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفته‌ریزه‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکش‌شده سرو کنید.
نکته: پس از گذشت نیم‌ساعت از پخت خوراک، یک بار مواد را هم بزنید.


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد