طرز تهیه فیله کباب

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه فیله کباب,آموزش طرز تهیه فیله کباب,تهیه فیله کباب,اموزش تهیه فیله کباب,فیله کباب,

طرز تهیه فیله کباب  مواد لازم :  فیله گوسفندی300 گرم  فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق سوپخوری  سس سویا2 قاشق غذاخوری  پیاز ساطوری متوسط2 عدد  روغن زیتون نصف پیمانه &nbs

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه فیله کباب

طرز تهیه فیله کباب 

طرز تهیه فیله کباب

مواد لازم :

 فیله گوسفندی300 گرم

 فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق سوپخوری

 سس سویا2 قاشق غذاخوری

 پیاز ساطوری متوسط2 عدد

 روغن زیتون نصف پیمانه

 فلفل تازه کبابیبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

1. ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

 

2. فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.

 

3. نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد