آموزش طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی

آموزش طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی,طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی,تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی,ران مرغ با آجیل برزیلی,اموزش اشپزی,سایت اشپزی,اموزش طرز تهیه انواع غذاها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه غذا,اموزش تهیه انواع غذاها,

اموزش اشپزی طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

آموزش طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی

آموزش طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی

آموزش طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی

مواد لازم ران مرغ با آجیل برزیلی :

آجیل برزیلی (نصف آن را خرد کنید) ۱۵۰ گرم

زنجبیل پوست کنده (به اندازه انگشت شست) یک تکه

سیر۱ حبه

عصاره لیموترش۱ عدد

شیر نارگیل۲۵۰ گرم

رب انار۴ قاشق غذاخوری

ران مرغ۶ تکه

 

مواد لازم برای سرو:

روغن کلزا۲ قاشق غذاخوری

بادمجان بزرگ (از درازا خرد شود)۲ عدد

انار۱ عدد

 

طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی :

آجیل های خرد نشده برزیلی را به همراه زنجبیل، سیر و عصاره لیمو در یک غذاساز بریزید. آن ها را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل شود. بعد ماست نارگیل و رب انار را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب ترکیب شود، و بعد آن را در یک کاسه بزرگ ریخته و مرغ را اضافه کنید. این ترکیبات را خوب هم بزنید تا مرغ ها از این سس پوشیده شوند، بعد روی کاسه را پوشانده و تمام شب در یخچال بگذارید.

 

روز بعد، فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف گود مخصوص فر برداشته و مرغ ها را داخل آن بچینید، اجازه بدهید آن ها به مدت ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت خوب بپزند، تا زمانی که طلایی رنگ شوند.

 

در حالی که مرغ ها دارند می پزند، روی بادمجان ها را روغن بزنید و در ماهیتابه برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید. حالا بادمجان ها را در بشقاب سرو خوابانده و مرغ های پخته را روی آن بچینید، و در آخر هم آجیل های خرد شده و دانه های انار را روی آن پخش کنید.

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد