طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى

آموزش آشپزی,آموزش پخت غذا,آموزش طرز تهیه غذا,آموزش غذا درست کردن,آشپزی,طرز تهیه غذا ها ایرانی,سایت آموزش اشپزی,طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى,بال مرغ كبابى به سبك مالزى,اموزش طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى,

طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 60 دقیقه   مواد لازم جهت تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى برای 4 نفر : بال مرغ 2 کیلو گرم  ماست200 گرم  پیاز بزرگ

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى

طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى

طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى

آماده سازی : 30 دقیقه

پخت : 60 دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى برای 4 نفر :

بال مرغ 2 کیلو گرم

 ماست200 گرم

 پیاز بزرگ و رنده شده 1 عدد

روغن زیتون 1/4 لیوان

پودر سیر1 قاشق چای خوری

لیمو ترش2 عدد

زعفرانبه میزان لازم

نمکبه میزان لازم

عسل2 قاشق غذا خوری

ادويه تندورى2 قاشق غذا خوری

ادويه شان مخصوص مرغ كبابى1/2 بسته

 

طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى :

همه مواد را درون یک کاسه ریخته وخوب هم بزنيد، سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .

 

فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .

 

( بالهاى مرغ را تميز شسته )

 

( همه مواد را درون یک کاسه ریخته )

 

( و خوب هم بزنيد )

 

سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .

 

فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد