طرز تهیه ساندویچ گوشت ماهی سالمون

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه ساندویچ گوشت ماهی سالمون,طرز تهیه ساندویچ گوشت ماهی,طرز تهیه ساندویچ,

طرز تهیه ساندویچ ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل  و سرکه می تواند این ساندیچ را خو

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه ساندویچ گوشت ماهی سالمون

طرز تهیه ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ

ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل  و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند.

 

زمان لازم : 20 دقیقه

 

مواد لازم :

 باگت یا نان ساندویچییک نصفه نان

 ماهی سالمون بدون استخوان 1 عدد

 گوجه فرنگی کوچک 2 عدد

 خیار شور 1 عدد

هویج درشت رنده شده مقداری

ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه ) مقداری

 

طرز تهیه :

1 - در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .

 

2 - هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.

 

ارزش غذایی در هر وعده :

4 گرم چربی اشباع نشده 

575 کیلو کالری بیامجی

25 گرم چربی اشباع شده

4 گرم فیبر

12 گرم شکر

13 گرم پروتئین

1094 میلی گرم سدیم

ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000 کالری

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد