طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی )

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ),طرز تهیه هلو كباب,تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ),هلو كباب,

طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ) اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .   مواد لازم :  گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم  لپه ۱ پیمانه  سیب زمینی ن

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی )

طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی )

طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی )

اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .

 

مواد لازم :

 گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم

 لپه ۱ پیمانه

 سیب زمینی نیم پز ۲ عدد

 تخم مرغ۲ عدد

 نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

 گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم

 آبلیمو ۱ لیوان

 شکر ۵ /۰ لیوان

آب۱ لیوان

 

طرز تهیه :

گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

 

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد