طرز تهیه گشنیز ماهی

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه گشنیز ماهی,اموزش طرز تهیه گشنیز ماهی,گشنیز ماهی,اموزش تهیه گشنیز ماهی,

طرز تهیه گشنیز ماهی اموزش اشپزی

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه گشنیز ماهی

طرز تهیه گشنیز ماهی 

طرز تهیه گشنیز ماهی

مواد لازم :

 شیر ماهی1 کیلوگرم

 فلفل سیاه1 قاشق مرباخوری

پودر  زیره نصف قاشق چایخـوری

پودر زنجــبیل1 قاشق چایخوری

پودر گشنیز1 قاشق چایخوری

پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام1 قاشق چایخوری

روغن زیتون4 قاشق غذاخوری

سیر2 حبه

گوجه فرنگی بزرگ4 عدد

آبلیموبه مقدار لازم

گشنیز ساطوری خرد شده1 پیمانه

روغن و نمکبه میزان لازم

 

طرز تهیه :

ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

 

گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد