آموزش طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی

سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,آموزش طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی,طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی,اموزش طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی,

آموزش طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

آموزش طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی

آموزش طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی

آموزش طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی

آماده سازی :30 دقیقه

پخت :30 دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای 4 نفر:

گوشت چرخ کرده500 گرم   

بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت8  عدد  

پیاز  متوسط 1 عدد   

سیر 3 حبه

تخم مرغ   1  عدد 

 پودر سوخاری 2  قاشق غذا خوری 

نمک و فلفلبه میزان لازم   

زردچوبه به میزان لازم 

جعفری خورد شده 2  قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی:

بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم.

 

سپس کنار گذاشته تا خنک شود.

 

مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم.

 

سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد.

 

سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم.

 

در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید.

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد