آموزش طرز تهیه ترشی به

آموزش طرز تهیه ترشی به,طرز تهیه انواع ترشی,طرز تهیه ترشی به,تهیه ترشی به,اموزش تهیه ترشی به,ترشی به,تهیه انواع ترشی,

طرز تهیه ترشی به

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

آموزش طرز تهیه ترشی به

آموزش طرز تهیه ترشی به

آموزش طرز تهیه ترشی به

ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع

می رسد. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.

 

آماده سازی : 10 دقیقه

مناسب فصل : همه فصول

 

مواد لازم :

به 1 کیلو گرم

 سرکه ترجیحا سرکه سیب 1 لیتر

 نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه :

به ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.

روى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است .

سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى به ها بريزيد.

و درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد.

 

بعد كنار غذا و ترشى هاى ديگه نوش جان كنيد.

 

نکته تهیه ترشی به:

 

اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسيار خوش طعم است.

 

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد