آموزش طرز تهیه مش ماش مرغ

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,آموزش طرز تهیه مش ماش مرغ,اموزش طرز تهیه مش ماش مرغ,طرز تهیه مش ماش مرغ,

اموزش طرز تهیه مش ماش مرغ

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

آموزش طرز تهیه مش ماش مرغ

آموزش طرز تهیه مش ماش مرغ 

آموزش طرز تهیه مش ماش مرغ

در تهیه ی مش ماش ابتدا برش هاى سينه مرغ را با ( با پيازرنده شده ، زعفران ، آب ليموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار ميكنيم. مش ماش مرغ را در كنار پوره سيب زمينى و بروكلى كمى گردو يا پاين نات سرو ميكنيم .

 

آماده سازی : 45 دقیقه   

پخت : 30 دقیقه   

 

مواد لازم جهت برای 5 نفر :

 

قارچ 1 بسته

 شیر 1 پیمانه

 آرد سفید به میزان لازم ( کمی )

 پوره سیب زمینی به میزان لازم

* بروکلیبه میزان لازم

پاين نات (دانه ميوه كاج )به میزان لازم ( کمی )

 

* بروکلی ( برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده )

 

طرز تهیه :

برش هاى سينه مرغ را با ( با پيازرنده شده ، زعفران ، آب ليموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار ميكنيم ( حداقل دو ساعت در يخچال بماند ).

 

1) قارچ ها را با حرارت تند بدون روغن تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم .

2) برش هاى سينه مرغ مزه دار شده را با كمى روغن زيتون روى حرارت متوسط سرخ ميكنيم و بعد قارچ ها را اضافه ميكنيم . شير را با كمى آرد مخلوط كرده و به مرغ و قارچ اضافه ميكنيم . و در حدود پانزده دقيقه به آن زمان ميدهيم و بعد در كنار پوره سيب زمينى و بروكلى كمى گردو يا پاين نات سرو ميكنيم .

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد