طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

آموزش غذا,آموزش پخت انواع غذا ها,طرزتهیه غذاها,آموزش طرز تهیه انواع غذاها,سایت آموزش انواع غذا,طرز تهیه غذا های کمیاب,آموزش پختن,پختن غذا,غذا پختن,آموزش آشپزی,آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر,طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر,دلمه بادمجان با سس پنیر,دلمه بادمجان,آموزش پخت دلمه بادمجان با سس پنیر,سایت آموزشی,

طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر مواد لازم :  بادمجان دلمه‌اي  سه عدد  فيله‌مرغ  50 گرم  فيله گوجه‌فرنگي  50 گرم (دو عدد) &nb

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

عکس دلمه بادمجان با سس پنیر

مواد لازم :

 بادمجان دلمه‌اي  سه عدد
 فيله‌مرغ  50 گرم
 فيله گوجه‌فرنگي  50 گرم (دو عدد)
 فلفل‌دلمه‌اي خرد شده  يك عدد
 پياز خرد شده يك عدد
سير چهار حبه
آرد گندم سه قاشق غذاخوري
شير دو ليوان
پنير پيتزا 150 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
كره 100 گرم
جعفري ساطوري شده سه قاشق غذاخوري


طرز تهیه :
درون يك تابه، پياز، زردچوبه و سير مي‌ريزيم و مقداري تفت مي‌دهيم سپس فيله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌اي را مي‌افزاييم. مقداري نمك و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كرده، حرارت را خاموش مي‌كنيم با اين مواد داخل بادنجان‌ها را پر مي‌كنيم و آن‌گاه آرد و كره را روي حرارت قرار داده تا بوي خامي آرد گرفته شود سپس كم‌‌كم شير را افزوده تا ‌گلوله نشود و سس را روي آن مي‌ريزيم بعد با پنيرپيتزا روي آن را مي‌پوشانيم، داخل يك پيركس را از اين بادنجان‌ها پر مي‌كنيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 210 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه درون فر قرار دهيد. يا مي‌توانيد روي حرارت گاز قرار دهيد.در موقع سرو مقداري جعفري روي دلمه‌ها مي‌ريزيم.


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد