طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی

آموزش آشپزی,اموزش پخت غذا,آموزش پختن غذا,آموزش پخت انواع غذا ها,آموزش پختن انواع غذاها,طرز تهیه انواع غذاها,غذاهای مجلسی,آموزش آشپزی جدید,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذای مجلسی,طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی,طرز تهیه ی رولت گوشت,رولت گوشت,تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی,تهیه ی رولت گوشت,

طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی مواد لازم :  گوشت کبابی برش نازک داده شده  600 گرم ( 6 برش )  ریحان تازه آسیاب شده  نصف فنجان  فلفل قرمز کبابی شده

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی

مواد لازم :

 گوشت کبابی برش نازک داده شده  600 گرم ( 6 برش )
 ریحان تازه آسیاب شده  نصف فنجان
 فلفل قرمز کبابی شده  2 عدد
 پنیر پیتزای پارمسان رنده شده  4 قاشق سوپ خوری
 جعفری خرد شده  2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه یک چهارم فنجان
سیر 2 حبه


طرز تهیه :
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق  روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد