طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی

آموزش شیرینی پزی,آموزش طرز تهیه کیک,طرز تهیه انواع کیک,طرز تهیه کیک شکلاتی,طرز تهیه دسر بستنی شکلاتی,طرز تهیه انواع دسر,طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی,طرز تهیه کیک بستنی,طرز تهیه دسر کیک بستنی شکلاتی,

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی   کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو وبستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد.   زمان لازم برای آماده کردن مواد اولیه : 25 دقیقه 1 ساعت برای سرد شدن مواد 4 ساع

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی

 

کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو وبستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد.

 

زمان لازم برای آماده کردن مواد اولیه : 25 دقیقه

1 ساعت برای سرد شدن مواد

4 ساعت یا یک شبانه روزبرای فریز کردن مواد

 

مواد لازم : برای 12 نفر

آرد سفید1 پیمانه

جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

نمک  یک چهارم قاشق چای خوری

شکلات شیرین ذوب شده   2 گرم

آب  یک چهارم فنجان

کره ی ذوب شدهیک دوم پیمانه

شکریک دوم پیمانه

تخم مرغ2 عدد 

وانیلیک دوم قاشق چای خوری

شیریک دوم پیمانه

کاراملمقداری

نارگیلمقداری

 

طرز تهیه :

1 - در ابتدا بستنی شکلاتی را در یک ظرف سفالی کوچک درست کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا ببندد. اگر هم نخواستید می توانید از بستنی شکلاتی آماده استفاده کنید.

 

2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.

 

3 - در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود. 

 

4 - در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و 30 ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم  کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم .

 

5 - خمیر آماده شده را به مدت 25 دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کرد تا ببینیم پخته شده است یا خیر.

 

6 - کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل  را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .

 

 

برشته کردن نارگیل ها و درست کردن مواد روی کیک:

در ابتدا نارگیل ها را پوست کنده و آنها را خلال کرده و در نهایت در فر  در درجه 350 فارنهایت قرار داده و 2 تا 3 دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در حین کار مدام آن ها را تکان می دهیم تا نسوزد و برشته شوند.

 

ارزش غذایی  کیک شکلات بستنی در هر وعده: 

12 گرم چربی اشباع شده 

 2 گرم چربی اشباع نشده

261 میلی گرم سدیم

43 گرم کربوهیدرات

2 گرم فیبر

28 گرم شکر

6 گرم پروتئین

ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000کالری

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد